Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 maria162	                   

Bună ziua! Sunt o mamă care a născut și a crescut trei copii care au trecut demult de vârstă de 16 ani. Am vechime in muncă 21 de ani și conform legii ... (vezi toată discuția)
	                    maria162	                   

Bună ziua! Sunt o mamă care a născut și a crescut trei copii care au trecut demult de vârstă de 16 ani. Am vechime in muncă 21 de ani și conform legii ... (vezi toată discuția)

gherghelmariana	                   

Am 58.8 ani, sunt cadru didactic si doresc sa ies in pensie anticipata partial , mentionez ca am o vechime de 39,11 ani .As vrea sa stiu daca este diferit ... (vezi toată discuția)
	                    gherghelmariana	                   

Am 58.8 ani, sunt cadru didactic si doresc sa ies in pensie anticipata partial , mentionez ca am o vechime de 39,11 ani .As vrea sa stiu daca este diferit ... (vezi toată discuția)

CYBORG	                   

buna ziua!
Aud ca legea pensiilor 127pe 2019 va fi pusa in aplicare din 2023.
In acelasi timp, ministrul Muncii spune ca va face o alta lege a ... (vezi toată discuția)
	                    CYBORG	                   

buna ziua!
Aud ca legea pensiilor 127pe 2019 va fi pusa in aplicare din 2023.
In acelasi timp, ministrul Muncii spune ca va face o alta lege a ... (vezi toată discuția)