avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am fost implicat într-un accident rutier, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am fost implicat într-un accident rutier, Fiind ...

Bună ziua! Am fost implicat într-un accident rutier, Fiind încadrat la ucidere din culpa, Mi sa luat permisul si mi sa eliberat o dovada de 15 zile dupa care am făcut cerere pentru drept de circulație si mi sa dat câte 30 de zile de la dnul procuror, Aveți idee dacă pot circula in alta tara legal din ue sau non ue?, Va mulțumesc
Cu dovada, nu, trebuie sa aveti permisul.
Exista vre-o posibilitate sa mi-l ofere si sa dau declarație notariala ca numai circul pe teritoriul României?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cu dovada, nu, trebuie sa aveti permisul.

Nu este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie in ue cu dovada de circulatie sile_do sile_do as dori si eu o informatie.pot circula cu dovada de circulatie in tari UE si non-UE?Dovada este prelungita in fiecare luna.permisul este retinut pana la ... (vezi toată discuția)
Pot conduce pe teritoriul ue doar cu dovada? mikybt mikybt buna ziua. sunt sofer profesionist (lucrez pe camion si fac extern) ,am avut un accident in urma caruia mi s-a eliberat dova de de circulatie. cazul nu s-a ... (vezi toată discuția)
Accident auto idkwhy idkwhy In urma cu 6 luni am fost implicat intr-un accident auto , acesta nepetrecandu-se din vina mea (conform expertizei politiei si contra-expertizei) zona nefiind ... (vezi toată discuția)