avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN potrivit închiriere de barci cu motor/ veliere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN potrivit închiriere de barci cu motor/ veliere

Buna ziua,

Voi incepe o activitate de inchiriere de barci cu motor si veliere cu motor.
Acestea sunt ambarcatiuni de agrement pentru care, cel care o conduce are nevoie de permis de navigatie (ambarcatiuni ~10m lungime).
Nu vom asigura echipaj/ skipper, doar inchiriem ambarcatiunile.

Ce CAEN este potrivit pentru aceasta activitate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 16 Iunie 2021
CAEN 7721 Activitati de închiriere si leasing de bunuri recreationale si echipament sportiv

Aceasta clasa include închirierea de bunuri recreationale si echipament sportiv:
-barci de agrement, canoe, barci cu pânze
-biciclete
-sezlonguri si umbrele de plaja
-alte echipamente sportive
-schiuri
Aceasta clasa exclude:
-închirierea de barci de agrement si barci cu pânze cu echipaj, vezi cod CAEN 5010, vezi cod CAEN 5030
-închirierea de casete video si discuri, vezi cod CAEN 7722
-închirierea de alte bunuri personale si gospodaresti n.e.c., vezi cod CAEN 7729
-închirierea de echipamente de agrement, ca parte integranta a facilitatilor recreationale, vezi cod CAEN 9329
Înființare firme online

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen trambulina pentru copii Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Am si eu o intrebare. Am o societate pe cale de a se infiinta care, printre alte activitati, va avea si trambulina dintr-aceea pentru ... (vezi toată discuția)
Discoteca nagybela nagybela Care este codul caen pentru discoteca. (vezi toată discuția)
Cod caen pentru organizare evenimente Florin0684 Florin0684 As dori sa stiu ce cod caen am nevoie pentru organizare evenimente si care sunt evenimentele care intra la aceasta categorie? (vezi toată discuția)