avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare statut SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare statut SRL

Sunt asociat unic si administrator intr-un SRL. As dori sa modific statutul la srl cu 2 asociati, asociatul care intra in firma fiind cetatean strain. Administrator as ramane eu, cetatean roman. Care ar fi cea mai simpla modalitate?
Buna ziua

Pentru intrarea noului asociat in firma, va trebui sa faceti o majorare de capital social.
Acte necesare:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul comertului iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am o societatea comerciala cu raspundere limitata la care sunt asociat unic, doresc sa mai intre inca un asociat in firma si sa schimb ... (vezi toată discuția)
Acte primire asociati intrun srl simi79 simi79 Buna ziua.Va rog spuneti-mi si mie ce acte trebuie pentru a primi intrun SRL inca doi asociati.Acum la momentul acesta SRL este cu asociat unic.Unul dintre ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui srl moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela Doresc sa vand srl stiti ce pasi trebuiesc urmati multumesc anticipat (vezi toată discuția)