avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Exista cumva o lege care prevede cine este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Exista cumva o lege care prevede cine este responsabil ...

Buna ziua,

Exista cumva o lege care prevede cine este responsabil de colectarea gunoiului menajer intr-un complex rezidential nou pana la infintarea asociatiei de locatari?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:24, 18 Iunie 2021
Firma care este operator regional de salubritate, proprietarii fiind inregistrati la primarie cu declaratii privind numarul de persoane.
Legea este :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este legea depozitarii gunoiului menajer Vasileiulia Vasileiulia Bună ziua! Sunt rezidenta intr-un bloc nou construit. Momentan pubelele pentru gunoi sunt depozitate în spatele blocului. Lângă blocul meu exista o vila ... (vezi toată discuția)
Administratie locatari/condominiu bobby2323 bobby2323 Este obligatorie incheierea unui contract cu o firma de salubritate, pentru o Asociaitie de Proprietari, daca DA, atunci in baza carei legi sau HG ? Multumesc (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari si neconcordanta impozit + taxa gunoi menajer justlivefree justlivefree Buna ziua, va rog cu amabilitate sa ma luminati in privinta urmatoarei neconcordante. Locuiesc intr-un apartament din mun. Suceava - [b]persoane trecute ... (vezi toată discuția)