avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna seara,as dori sa știu cum pot recupera banii pe ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna seara,as dori sa știu cum pot recupera banii pe un bilet ...

Buna seara,as dori sa știu cum pot recupera banii pe un bilet de avion,mi-a fost refuzata îmbarcarea in luna Februarie pe motiv ca am pașaport emis conform conventiei de la Geneva deși ambasada Olandei mi-a comunicat ca pot călători fără probleme cei de la check-in Tarom au refuzat sa ma lase sa ma îmbarc deși toate documentele erau Ok.de atunci trimit mesaje la agenția de unde am luat biletul și la Tarom fără sa primesc nici un răspuns clar ma pasează de la unii la alții.multumesc frumos
Conventia de la Geneva din anul 1951 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Check-in gresit Ionut F. Ionut F. Mi-am cumpărat un bilet de avion și mi-am făcut check-inul cu buletinul pe care intre timp l-am pierdut. Am fost la ambasada și am primit un titlu de ... (vezi toată discuția)
Document de calatorie Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie emis de ambasada romana Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)