avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Check-in gresit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Check-in gresit

Mi-am cumpărat un bilet de avion și mi-am făcut check-inul cu buletinul pe care intre timp l-am pierdut. Am fost la ambasada și am primit un titlu de călătorie. Întrebarea mea este dacă pot călători dacă pe bilet am seria de la buletin iar eu prezint la îmbarcare titlu de călătorie?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:10, 4 Iulie 2018
Check in-ul este practic confirmarea calatoriei si nu confirmarea identitatii. Puteti prezenta pasaport sau titlul de calatorie in locul cartii de identitate ptr confirmarea identitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am si eu o nedumerire prietena mea si-a pierdut buletinu ... Starkeed Starkeed Buna ziua , am si eu o nedumerire prietena mea si-a pierdut buletinu , noi traim in UK , iar ea trebuie sa se intoarca in tara pentru a face din nou buletinul ... (vezi toată discuția)
Document expirat Roxdia Roxdia Sunt in Italia, as dori sa plec in România. Menționez că am buletinul expirat si pasaport nu am deloc. Titlul decalatorie îl pot lua după ce i-au bilete ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat, calatorie cu avionul annes1980 annes1980 buna,locuiesc in anglia si as vrea sa stiu si eu daca pot pleca in romania cu avionul daca am buletinul expirat. trebuie sa ajung urgent in tara si nu mai am ... (vezi toată discuția)