avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... document de calatorie
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

document de calatorie

imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la Ambasada un Document de calatorie( valabil doar Dublin -Bucuresti).La check in totul a fost okey, apoi in momentul in care a inceput imbarcarea,la usa avionului am fost strigata si mi sa spus ca nu pot folosi acest document pe motivul ca zborul era Dublin-Bucuresti via Amsterdam.In Amsterdam eram doar in transit( biletul a fost cumparat online),cu 1.5 ora diferenta intre zboruri.Acum vreau ca cei de la linia aeriana care mi-au refuzat imbarcarea sa fie trasi la raspundere pentru ilegalitatea comisa.Orice sfat e binevenit.

PS.In aceeasi zi am plecat de pe acelasi aeroport ,folosind acest titlu de calatorie cu Lufthansa.
Ce m-ar interesa ( si nu am gasit cit de mult am cautat, o incadrare legala care spune oficial ca Titlul de Calatorie emis de Ambasadele Romanesti este recunoscut E.U.)si trebuie considerat inlocuitor al pasaportului personal pentru intrarea in Romania.
Ultima modificare: Joi, 7 Octombrie 2010
Eire, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de calatorie emis de ambasada romana Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)
Pasaport scazut gabrielag137 gabrielag137 Buna ziua Suntem o familie de romani cu un baietel de 6 ani. In cateva zile plecam din Italia spre Romania. Intrebarea mea este daca putem avea probleme, ... (vezi toată discuția)
Razboiul meu cu tara lalelelor Nicoleta Holbanel Nicoleta Holbanel Buna ziua, Indraznesc sa cred ca aceasta intimplare va deschide \"apetitul\" pentru o dizertatie pe marginea \"colaborarii\" dintre tarile \"prietene\" ... (vezi toată discuția)