avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratia de impunere ITL 001-2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratia de impunere ITL 001-2016

Buna ziua,
Anexa (cotet) fara apa, canalizare, instalatie electrica , instalatie de incalzire alipita de o cladire anexa dotata cu apa, canalizare, instalatie electrica si de incalzire este considerata de D.V.B.L., conform codului fiscal 2021, si impusa ca avand instalatie de apa, canalizare, instalatie electrica , instalatie de incalzire, fara a se indica articolul din Lege. Va rugam sa-mi comunicati daca este corecta impunerea si articolul din Legea nr. 221/2015. Precizez ca in Declaratia de impunere ITL 001-2016 am declarat anexa=cotet, asa cum este in realitate construita in 1931 fara aceste instalatii, dar DVBL mi-a spus ca fiind alipita are toate instalatiile. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul impozit cladiri anexe nicollettaB nicollettaB Buna ziua, detin in proprietate o casa cu anexe gospodaresti ( grajd, sura si cotete pt animale) pe parcursul anului m-am racordat la apa si canal,am inteles ... (vezi toată discuția)
Chestionar pentru verificarea dotĂrii cu instalaȚii a unei clĂdiri Otto Tun Otto Tun Buna ziua In Oradea primaria trimite pt fiecare locuinta un chestionar cu care vrea sa afle dotarile casei respective (incalzire centrala, soba etc.). Se ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru apartament cu centrală termică proprie Ruxandraa99 Ruxandraa99 Este corect să ți se impună plătirea impozitului retroactiv, din 2013 până în prezent, pentru centrală termică în condițiile în care toate avizele ... (vezi toată discuția)