Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua ,daca am cumpărat un autoturism în urma cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua ,daca am cumpărat un autoturism în urma cu 3 zile ...

Buna ziua ,daca am cumpărat un autoturism în urma cu 3 zile de la o persoana care a cumpărat mașina în urma cu 23 de zile ,a înscris mașina la impozite dar nu a trecut mașina in talon pe numele lui ,eu am făcut CVC și mi-a eliberat și fiscalul ,o pot inmatricula pe numele meu ?menționez că pe talon scrie înstrăinat acum 23 de zile către persoana care mi-a vândut mașina

Alte discuții în legătură

Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism kara46 kara46 am o problema,zic eu ,dificila: in 19 aug am cumparat un autoturism dintr-un targ de masini,urmand ca a doua zi ,cel de la care am cumparat,sa-mi trimita ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in eu am vandut masina. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)