avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ...

Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 09:44, 30 Iunie 2021
Cu plăcere. Sigur că da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit de la parchet ordonanta...dar nu stiu ce trebuie sa ... fsiarazvan fsiarazvan [i]Am primit de la parchet rezolutia unui dosar rezultat dintr-un accident cu victima. Am sters numele si alte identificatoare si le-am lasat pe ale mele . ... (vezi toată discuția)
Accident cu verdict vatamare corporala din culpa constantza55 constantza55 Joi, 02.09.2010 tatal meu a avut un accident de circulatie. Traversa strada printr-un loc nepermis si a fost accidentat de o masina. In urma acestui accident ... (vezi toată discuția)
Reevaluare zile ingrijiri medicale - cml, procedura dtztz dtztz Buna ziua. In urma unui accident rutier, cu sotul la volan, victima, sotia soferului, a suferit mai multe leziuni. Dupa 4 luni, sotia a mers la IML si din ... (vezi toată discuția)