avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social cu activitate sau punct de lucru???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social cu activitate sau punct de lucru???

daco o societate are sediul social cu activitate mai trebuie scos punctul de lucru???
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 21:24, 11 Ianuarie 2010
Cum adica "scos" punctul de lucru?
Pai, depinde de ce intelegeti dvs. prin ,,activitate''. Activitatea la sediul social poate sa insemne activitate de birouri iar la punctul de lucru sa aveti activitatea propriu-zisa ce se desfasoara conform actului constitutiv.
atat activitatea de birou cat si activitatea propriu-zisa
Daca la punctul de lucru nu aveti activitate, puteti sa il inchideti prin Decizie sau Hotarare.
Daca are autorizata activitatea la sediul social nu este necesar punct de lucru. Si daca la punctul de lucru nu desfasoara activitate.

Alte discuții în legătură

Firma la bloc sau locuinta? papadiouf papadiouf Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate ca int-un apartament sa existe sediu de firma (chiosc)si isi desfasoara activitatea ,dar in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate la beneficiari shuroshu shuroshu Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am sediul social al firmei intr-o cladire de birouri; este de fapt “gazduire” de sediu, cu ... (vezi toată discuția)
Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)