avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am și eu o întrebare ...procurorul a soluționat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am și eu o întrebare ...procurorul a soluționat dosarul meu....cât ...

Am și eu o întrebare ...procurorul a soluționat dosarul meu..polițistul a venit la mine și mi-a spus ca procurorul a soluționat dosarul și voi primi acasă o foaie și cu aia ma duc sa mi ridic permisul ....cât timp durează pana vine soluția acasă sau o foaie din ce am înțeles si cu ea cred ca îmi voi ridica permisul nu?dar oare cât trebuie sa aștept sau ma pot duce undeva mai repede?as avea nevoie de permis mai repede
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2021
AlinAlinuș, utilizator

Alte discuții în legătură

Raspuns procuror Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua, revin si eu cu o intrebare. In urma cu o luna, mai exact pe data de 05.01.2020 am fost oprit de catre un echipaj de politie pe raza localitatii ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat romica_petrut29 romica_petrut29 Am permisul suspendat fiindka politia romana era la ciugulit si nu stia de ce sa ma ia sonduceam o duba ford tranzit si o remorca mentionez k am categoriile BC ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)