avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nu inchideti , va rog , vreau raspuns
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nu inchideti , va rog , vreau raspuns

Topicul ramane marcat cu galben, desi e citit , sau chiar scris de mine !
Ce sa fac . Va rog sa-mi spuneti pe pasi .

Multumesc ,

maran corina

acum , ce am scris eu , apare cu marcaj galben
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
ContSters109653, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:40, 7 Ianuarie 2010
S-o fii gandit cineva ca scrii chestii foarte importante si a zis sa ne atraga atentia!
Insa iti spun eu ca ceilalti utilizatori vad , fara nici un marcaj galben , verde sau portocaliu , ceea ce ai scris!
:D
Nu fi rautacios ! Azi e si ziua mea . Sunt Iohana . Trimite-mi ,te rog , un catren ,
o epigrama . Acolo nu ma supar daca" ma iei in balon " .

O zi buna , Mihai

corina lu' maran

Discutia aceea a fost inchisa deoarece v-a fost oferita o solutie la problema dvs. Gabriela v-a trimis la link-ul de mai jos:

www.avocatnet.ro/content/for...

Daca parcurgeti pasii explicati acolo, problema dvs. e rezolvata.

PS
Va rog sa nu mai adresati aceeasi intrebare in mai multe locuri in site. Ati primit raspuns chiar de azi-noapte, la putine minute dupa ce ati adresat intrebarea pentru prima data.
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sper sa va bucure! stelarman stelarman Ruga pentru neinsurare dupa Lucian Avramescu Mai lasa-ma amice, doar o clipa, sa dorm la umbra unui vers nescris, nu-mi arunca cu strofe in ... (vezi toată discuția)
La multi ani corina, la multi ani zoritong! stelarman stelarman La multi ani Corina, la multi ani Sorin(Zoritong)! Nu pot decat a va ura Sa fiti aceiasi Lei de soi, Si leul romanesc l-as vrea, Chiar mai puternic ... (vezi toată discuția)
Inceput de an nou ! ContSters109653 ContSters109653 Inventar Niste chei si-un portofel , doi cercei si un inel , niste ata si un ac , o poza de la "babac" , un creion si-un caietel , o stampila si un ... (vezi toată discuția)