avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezmembrare teren intravilan, in parcele multiple ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezmembrare teren intravilan, in parcele multiple concomitent, fara PUZ, dar cu respectare PUG

Buna ziua. Detin un teren intravilan mare intr-o comuna, intr-un singur numar cadastral. Am in plan o lotizare in foarte multe parcele (peste 100) - vreau sa respect intocmai PUG-ul comunei. In acest caz, pot dezmembra toate parcelele odata (inclusiv drumuri prevazute in PUG si care pica pe terenul meu), fara sa fie nevoie de PUZ?? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Mutarea unui teren din intravilan in extravilan Radu70 Radu70 Buna ziua. Detin un teren care a fost cumparat si la care a fost facuta intabulare in 2007. La intabulare terenul avea 900 mp intravilan, restul extravilan. ... (vezi toată discuția)
Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)
Pug-ul tine loc de puz si/sau pud? Cooman Cooman Buna ziua. Doresc sa cumpar o parcela de teren intr-un sat in plina dezvoltare langa Cluj-Napoca, Campenesti mai exact. Proprietarul mi-a prezentat un CF, ... (vezi toată discuția)