avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societate sub administrator judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societate sub administrator judiciar

Colaborez cu o societate aflata in insolventa si care este condusa de un
administrator judiciar. Acesta mi-a cerut sa emit facturi fiscale fara TVA
deoarece este in reorganizare. Mentionez ca noi suntem platitori de TVA.
In aceasta situatie ce pot sa fac ? . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 11:29, 7 Ianuarie 2010
pana la 31.12.2009 societatile in reorganizare nu plateau TVA( taxare inversa)
de la 01.01.2010. si societatile in reorganizare sunt obligate sa factureze cu TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in reorganizare misa79 misa79 daca ma poate ajuta si pe mine cineva, cum platesc eu ca societate TVA lucrand cu o firma in reorganizare si ce facilitati am eu ca societate daca am vreuna :(( (vezi toată discuția)
Debitor in reorganizare- ce face credirotul cu facturle de utilitati ( art 38/l 85/2006) elisofron elisofron Salut! Va rog luminati-ma si pe mine in urmatoarea situatie: Sunt creditor iar debitorul e in reorganizare. Conform art. 38 din Legea 85/2006, nu am voie sa-i ... (vezi toată discuția)
Daca e in reorganizare se factureaza fara tva? OANA GORAN OANA GORAN am primit o instiintare de la o sc ca se afla in reorganizare si ca trebuie sa le facturez fara tva ? dc?:stunned: stie cineva unde scrie treaba asta? ... (vezi toată discuția)