Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

bogdaNNN25 
	    	Utilizator

bogdaNNN25 
	    	Utilizator	    

Copiii au dreptul la pensie de urmaș dacă își continuă studiile într-o formă de învățământ organizată potrivit legii, până la terminarea acestora, fără a depăși vârsta de 26 de ani.
În sistemul public de pensii pot cumula pensia cu venituri realizate din activități dependente, așa cum sunt reglementate de Codul fiscal, indiferent de nivelul acestora, copiii, pensionari de urmaș.
~ final discuție ~
 atu_targoviste	                   

Buna seara,respectuos va rog sa-mi comunicati daca o persoana studenta ,21 ani,in conditiile in care se va angaja,va primi in continuare pensie de urmas in ... (vezi toată discuția)
	                    atu_targoviste	                   

Buna seara,respectuos va rog sa-mi comunicati daca o persoana studenta ,21 ani,in conditiile in care se va angaja,va primi in continuare pensie de urmas in ... (vezi toată discuția)

Mviorica	                   

Buna ziua. Daca am o pensie de urmas in valoare de 350 RON mai pot beneficia si de somaj? Mentionez ca am absolvit in 30 iunie facultatea. Va multumesc! (vezi toată discuția)
	                    Mviorica	                   

Buna ziua. Daca am o pensie de urmas in valoare de 350 RON mai pot beneficia si de somaj? Mentionez ca am absolvit in 30 iunie facultatea. Va multumesc! (vezi toată discuția)

anette03	                   

Studentă 24 ani, bursieră în anul IV la Cadastru , pensie de urmaș, doresc să urmez un master în ce condiții pot aplica pentru un job fără a pierde ... (vezi toată discuția)
	                    anette03	                   

Studentă 24 ani, bursieră în anul IV la Cadastru , pensie de urmaș, doresc să urmez un master în ce condiții pot aplica pentru un job fără a pierde ... (vezi toată discuția)