avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua Cum pot obtine duplicat decizie divort.Mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua Cum pot obtine duplicat decizie divort.Mama a divortat ...

buna ziua
Cum pot obtine duplicat decizie divort.Mama a divortat de tata in 1979.Amandoi parintii sint decedati.Am nevoie de decizie divort pentru deschiderea succesiunii.Cand au divortat locuiau in sector 3 bucuresti. Mentionez ca nu locuiesc in Romania.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda andrei , utilizator 21:16, 26 Iunie 2021
Multumesc pentru ajutorul dvs,acum sint in legatura cu un avocat sa vedem daca se gaseste decizia de divort fiind din 1979

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Am divortat acum 12 ani, am revenit ... Livia8284 Livia8284 Buna ziua,as avea o intrebare ,am divortat acu 12 ani,am revenit la numele de dinainte ,problema este ca acum locuiesc in uk de 8 ani de zile,numai am pe ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte necesare inregistrarii unui deces in italia shesniper shesniper Buna ziua,mama mea a decedat in italia ,pentru inregistrarea certificatului de deces la primarie imi cer certificatele de casatorie si sentintele de ... (vezi toată discuția)