Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

calatoresc in italia cu sotia si copilul minor. ea se poate intoarce ...

calatoresc in italia cu sotia si cop[ilul minor.ea se poate intoarce in tara cu avionul si cu copilul fara a avea nevoie de procura de la mine?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:17, 28 Iunie 2021
sa se intoarca nu are nevoie de acordul dvs, ci doar daca mai vrea sa vina in Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Procura minor la intoarcerea in tara Nicoletaiuliana Nicoletaiuliana Bună,am o prietenă stabilită în Italia și de crăciun atr vrea sa își aducă copilul în vacanță în Italia. Are 7 ani și are o procură pe numele ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)