avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Data de 02.07.2021 este ultima zi de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Data de 02.07.2021 este ultima zi de preaviz. Salariu'se ...

Bună ziua!
Data de 02.07.2021 este ultima zi de preaviz. Salariu'se încasează pe 30 ale lunii pentru luna în curs ( 2200) în mana .Zilele de concediu sunt 21 /an. Pana la aceasta data, am avut 3 zile de concediu. Îmi puteți spune va rog cum calculez ce banuti trebuie sa îmi dea pe zilele de concediu ramase ? Efectiv care este suma totala pe care trebuie sa o iau?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 28 Iunie 2021
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care va inceta c.i.m.

Indemnizaţia de concediu nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a fost in concediu medical mai multe luni, brutul realizat in lunile de concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia concediu odihna-calcul vgrec58 vgrec58 Ma intereseaza cum se calculeaza concediul de obihna daca: Cistigul pe ultimele 3 luni diferit cu ore suplimentare si sporuri de Productie fata de salariul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ContSters116232 ContSters116232 Deci sunt in urmatoarea situatie,luna trecuta am avut concediu de odihna 8 zile ,am lucrat mai multe ore , am realizat targetu care il aveam si am luat salariu ... (vezi toată discuția)