avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de Intretinere intre mama si fiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de Intretinere intre mama si fiu

Contract de Intretinere intre mama si fiu

Am inteles din prea-iubita noastra jurisprudenta a ICCJ ca, ar fi imoral incheierea unui contract de intretinere intre parinti si copii, din considerentul existentei obligatiei legale de intretinere reciproca .

Din acest cantec al ICCJ s-au inspirat dragii nostrii notari si refuza incheierea unor astfel de contracte .

Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:08, 29 Iunie 2021
Încheiați un contract de rentă viageră.
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2021
Adrian ALBU, Avocat
Puteți fi mai concret? Poate ați înțeles greșit. Notarii încheie contracte de întreținere între părinți și copii, știu caz concret de acum câteva luni, iar o decizie în sensul spus de dvs. n-am găsit oricât am căutat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu drept de uzufruct viager dooryn dooryn Buna ziua .Eu si sotia mea am dori sa incheiem un contract de intretinere cu drept de uzufruct viager cu parintii mei ,eu mai am 4 frati si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Intabulare ipoteca legala tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! In urma unui [b]contract de donatie[/b] a unui apartament de doua camere am solicitat doar dreptul de \\" uzufruct ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele proprietarului unui imobil ? andrej andrej Buna ziua. Bunicii mei, care au peste 80 de ani fiecare, s-au decis sa treaca imobilul (apartament bloc) pe numele meu. Apartamentul nu are cadastru si ... (vezi toată discuția)