avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La contestatia deciziei de pensionare depusa la sectia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

La contestatia deciziei de pensionare depusa la sectia a-VIII-a ...

La contestatia deciziei de pensionare depusa la sectia a-VIII-a Conflicte de Munca si Asigurari Sociale s-a admis in parte actiunea prin hotararea din data de 26.04..2021 , urmand ca solutia sa fie pusa la dispozitia partilor prin intermediul grefei instantei.
Nu am primit pana astazi aceasta solutie a instantei.Nu stiu daca aceasta solutie a fost trimisa la Casa de Pensii. Asadar intreb , va rog , care este termenul de punere la dispozitia partilor a acestei solutii.
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 19:26, 29 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic, termenul de redactare a hotararii este de 30 de zile. Practic, poate dura cateva luni pana o veti primi prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna incheiere finala(dezinvestire) admite excepţia necompetenţei ... AAdriana8 AAdriana8 Ce inseamna incheiere finala(dezinvestire) Admite excepţia necompetenţei materiale funcţionale a Secţiei a II-a Contencios administrativ şi fiscal a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o întrebare care îmi răscolește luna decembrie!: ... silvia159 silvia159 Buna ziua! Am o întrebare care îmi răscolește luna Decembrie!: 1. S-a solutionat în instanță un proces de partaj judiciar, Civil, sectie comună ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unui proces de partaj solutia pe scurt a fost ... Aura Daniela Aura Daniela Buna ziua! In urma unui proces de partaj solutia pe scurt a fost data pe data de 29.04.2022, urmand a fi pusa la dispozitia partilor prin intermediul grefei ... (vezi toată discuția)