avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua. Cum pot afla daca cineva inca imi foloseste ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua. Cum pot afla daca cineva inca imi foloseste Brevetul de Turism...

Buna ziua.
Cum pot afla daca cineva inca imi foloseste Brevetul dupa ce am incetat colaborarea. ?

Exista un website, unde pot cauta dupa numar brevet sau nume firma ?
Multumesc anticipat pentru orice ajutor.

Alte discuții în legătură

Un drept de proprietate intelectualã poate fi deþinut de cãtre 2 sau mai multe entitãþi? Adrian1483 Adrian1483 Doua entitati - societati comerciale, sau o societate si o persoana fizica, sau alte tipuri de entitati cu personalitate juridica - pot detine ambele acelasi ... (vezi toată discuția)
Cum se poate verifica existenta unui brevet de inventie? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic As vrea sa stiu daca pe numele unei persoane a fost scos un brevet de inventie. Pot verifica asta online, cumva, fara a face vreo solicitare celor de la OSIM? ... (vezi toată discuția)
Protejarea unei proceduri - copyright sau brevet de inventie ? darian72 darian72 In situatia in care am dezvoltat o procedura, care are aplicabilitate in industria de entertainment cum o pot proteja ? Am observat ca legea dreptului de autor ... (vezi toată discuția)