avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Improprietarire ordin prefect legea 18 O sa cumparam o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Improprietarire ordin prefect legea 18 O sa cumparam o casa ...

Improprietarire dispozitie prefect legea 18

O sa cumparam o casa in mediul rural si ne-a spus notarul ca este casa pe proprietar si terenul in folosinta de la statul Roman, pentru ca nu au facut demersuri pentru "dispozitia prefectului" in baza legii 18 si ar trebui sa le facem noi. Noi putem cumpara casa cu terenul asa si sa facem noi demersurile? Ce ar trebui sa verificam in acte sa stim ca nu riscam sa nu fie al nostru? Ce acte avem nevoie pentru aceste demersuri daca stie cineva? Vineri trebuie sa semnam actele si nu am cum sa merg la primaria comunei pana atunci sa ma interesez.

Alte discuții în legătură

Casa proprietate aflata pe terenul statului valentin-dumitru valentin-dumitru Impreuna cu sora mea, am primit o casa mostenire de la mama noastra. Am incercat sa gasim un cumparator urmand sa ne ocupam de succesiune si inscriere in CF ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului interpretat gresit de primarie cezar-andrei cezar-andrei Buna ziua! In prezent ne confruntam cu urmatoarea problema pe care am sa incerc sa o explic cat mai clar: in 1997 am cumparat o proprietate (casa) in care ... (vezi toată discuția)
Schimbare in cvc a statutului terenului aferenr unui apartament Iag Iag Iag Iag Se da urmatoarea speta: Se vinde un apartament cumparat in 1974 de la ICRAL, luat in rate de la CEC. Exista dovada achitarii platii si declaratie de la CEC. ... (vezi toată discuția)