avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Bună seara ma ajutați într o problema am de trimis ...
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Bună seara ma ajutați într o problema am de trimis în Italia ...

Bună seara ma ajutați într o problema am de trimis în italia cu o firma de curierat rapid o hotărâre de divorț +înștiințare+proces verbal de înmânare /dovada de primire, dar nu știu dacă acestea înștiințare, dovada, proces care instanta m a pus sa le traduc in italiana trebuiesc completate de firma de curierat sau îmi dau ei dovada lor de comunicare?

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie internationala Narcisa Daniela Narcisa Daniela Buna seara ! O intrebare am si eu sunt in divorț cu minor eu locuiesc in italia si minorul este în romania cu tatăl său. Instanța a cerut comisie si la ... (vezi toată discuția)
Citarea prin poștă: partea citată trebuie să semneze de primire? tiberiussly tiberiussly Doresc să știu dacă citarea unei părți prin poștă presupune ca acea parte să semneze de primire poștașului. (vezi toată discuția)
Este corecta procedura de mediere in felul urmator? ContSters277422 ContSters277422 Buna seara, intamplator m am trezit cu o copie a unui proces verbal de mediere din urma cu cateva luni, prin care se comunica faptul ca nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)