avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie cu salariu pentru femei sub 65 de ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie cu salariu pentru femei sub 65 de ani Dacă o femeie ...

Cumul pensie cu salariu pentru femei sub 65 de ani
Dacă o femeie nu are împlinita vârsta de 65 de ani dar s-a pensionat la 63 de ani ,are dreptul sa lucreze cumul cu pensia la același angajator sau trebuie sa renunțe la pensie pana la împlinirea vârstei de 65 de ani și continua activitatea, iar după pensionare are dreptul la cumul?
Va rog un răspuns cât mai clar.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: veronicam , utilizator 13:04, 6 Iulie 2021
Numai in sectorul privat exista probabilitate de 100% sa cumuleze ... la bugetar inca nu se stie.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, 1. În cazul unei salariate care a îndeplinit varsta ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 Buna ziua, 1. În cazul unei salariate care a îndeplinit varsta de pensionare si are stagiu de cotizare care a depus o cerere de continuare a activității ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa ies la pensie sau mai pot lucra o perioada dupa ce implinesc varsta de pensionare? Ileana popa Ileana popa Bună ziua, Întrebarea mea este următoarea; daca la împlinirea vârstei de pensionare poți renunța la pensie, solicitând rămânerea în ... (vezi toată discuția)
Opțiunea de prelungire a vârstei de pensionare la femei cernatlarisa cernatlarisa Dacă se optează pt prelungirea vârstei de pensionare, ca femeie, atunci e obligatoriu să se stea până la 65 de ani, sau se poate opta si pentru mai ... (vezi toată discuția)