avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot lupta cu indiferenta Primariei? Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot lupta cu indiferenta Primariei? Buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un ...

Buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un șanț. Șanț care strabate mai multe gradini si care iese din curtea noastra in terenul din fata curti noastre. Santul e de-a latul propietati, si in el se stange apa dupa camp, la ploile f puternice si rapizi din an...Initial, acum ceva timp, primaria a pus piatra pt a imbunatati acesul stradal, in primavara asta a turnat asfalt si rigolele de scurgere se fac peste strada, practic santul e intrerupt cand iese din curtea noastra si o sa fie reluat peste drum. Am facut sesizari la primarie, initial verbale, ulterior inscris fara nici o rezolvare, ni sa facut o rampa pt personele cu handicap, in loc sa se lase loc de scurgere a apei. Diferenta intre nivelul santului la noi in curte si nivelul bordurilor la strada e de 30-40cm. Rigolele de scurgere inca nu sunt facute, urmeaza sa le faca peste drum de sant. Apa practic k sa poata trece in rigolele de scurgere, trebuie sa fie asa mare incat sa treaca peste bordura soseli, sa imi inunde curtea, sa strabata soseau si apoi sa se duca in rigolele de scurgere... Bunavointa la autoritatile locale nu exista... Ce as putea face, mentionez k am surprins in filmare cum curge apa ca un parau si cum am toata curtea inundata(partea de jos langa poarta) ...sesizari am facut la primarie, prefectura, mediu si APM... Va rog frumos datine un sfat, suntem disperati si autoritatile locale spun k nu avem nici o problema.
Cel mai recent răspuns: ElenaPaula , utilizator 22:24, 5 Iulie 2021
Chemati in instanta autoritatile sesizate, printr-0 actiune in obligatia de a face.
Trebuie sa faca lucrarile de canalizare, astfel incat scurgerea apei sa ocoleasca proprietatea dvs.
Contactati un avocat din localitatea dvs.
Chiar daca vorbim de un sant natural in care se scurge apa pluviala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz primarie pius pius Primaria a aprobat construirea unei hale peste drum de locuinta mea.In urma construirii rigola de scurgere a apei de pe strada a fost nivelata ( nu mai exista) ... (vezi toată discuția)
Sistem de scurgere public prin curte/gradina privata - cum solutionez? A.M.R. A.M.R. Buna ziua, Situatia: strada comunala secundara, in panta, prin proiect cu fonduri europene, a fost asfaltata [inclusiv santul a fost asfaltat]. De-a lungul ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! am și eu o problemă cu un vecin care își ... Nicolcea Nicolcea Bună dimineața! Am și eu o problemă cu un vecin care își spală trotuarele și mașina personală în curte la el iar apa se revarsă pe stradă care e ... (vezi toată discuția)