avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, cartea de munca mi a fost blocata timp de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, cartea de munca mi a fost blocata timp de mai multi ...

Buna ziua, cartea de munca mi a fost blocata timp de mai multi ani, de catre angajator care a refuzat sa mi o restituie astfel fiind nevoit sa lucrez cu contracte de colaborare. In urma unor discutii la oficiul fortelor de munca, inspectorul care se ocupa de firma respectiva (si cu care se cunostea patronul) la anunțat pe acesta si am reușit să o recuperez și să o predau firmei unde urma să mă angajez. La firma care mi-a blocat cartea am fost angajat atenție - 1 zi!!!!! Cui ma pot adresa pentru a mi recupera ani de vechime? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 6 Iulie 2021
Da scuze este data de 01.09.1997
ITM-ul a reverificat acea perioada ? Daca da, ce raspuns v-a dat?
Nu am apucat sa solicit reverificarea, pot să o fac on-line? Oricum pe cartea de munca apare stampila ITM Bucuresti parafa și semnatura persoanei care face inscrierea- (Cotianu Valeriu 87 ITM Bucuresti) si in dreptul angajării și in dreptul demisiei
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2021
fictiv70@yahoo.com, utilizator
De asemenea și o parafa mare prin care ITM Bucuresti certifica autenticitatea inscrisurilor. Dacă doriți vă pun la dispoziție și o fotografie. Multumesc
Depuneti pe adresa itmbucuresti@itmbucuresti.ro o astfel de solicitare ....atasati copie C.I. si copie carnet de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș putea găsii pe cineva din bucurești să se ocupe contra ... ClaudiuMarian78 ClaudiuMarian78 Aș putea găsii pe cineva din București să se ocupe contra cost și prin împuternicire să i-mi elibereze și mie adeverințe de vechime în munca de la ... (vezi toată discuția)
Problema carte de munca AndreiMIT AndreiMIT Buna ziua, Incerc sa aflu ce s-a intamplat cu cartea mea de munca, in anul 2007 m-am angajat la o firma de paza aveam aproximativ 19 ani, nu mai retin daca ... (vezi toată discuția)