avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am achizitionat un teren intravilan care in istoricul ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am achizitionat un teren intravilan care in istoricul vanzarilor/cumpararilor ...

Am achizitionat un teren intravilan care in istoricul vanzarilor/cumpararilor (CVC din 2004) a fost partial scos din circuitul agricol (arabil) in cuantum de 300mp din 15000 total, prin aprobare la ANCPI si DADR dar caruia nu i s-a modificat categoria de folosinta in curti constructii. As vrea sa stiu daca in prezent prin corectarea CVC succesive se mai poate aplica aceasta modificare de folosinta.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)
Intravina/intravilan arabil/intravilan livada kpas2005 kpas2005 este vreo diferenta intre intravilan /intravilan arabil/intravilan livada...Se poate construi in acelasi conditii pe aceste terenuri? (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ion_raluca ion_raluca Se poate obtine autorizatie de construire pt locuinta daca terenul este pasune in intravilan. Sau trebuie schimbata categoria de folosinta a terenului din ... (vezi toată discuția)