avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Bună ziua, cum trebuie sa procedez sa ridic ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Bună ziua, cum trebuie sa procedez sa ridic legitimația de ...

Bună ziua, cum trebuie sa procedez sa ridic legitimația de fotbalist de la un club fără sa achit integral taxa de 400 lei pentru fiecare an competițional având în vedere ca anul trecut s a decis prin hotărâre de guvern sa se anuleze toate competitiile sportive, iar copilul a mers efectiv la antrenemente 5 luni deoarece localitatea a fost în carantina. Doresc sa plătesc doar pentru aceste luni valoarea proporțională din taxa.
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
Georgianadimitriu, utilizator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 01:17, 19 Octombrie 2021
este o chestiune de drept civil, nu e ceva specific ONG , probabil trebuie sa o adresati in alta sectiune a forumului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, cum pot sa obțin legitimația de la un club sportiv ... Georgianadimitriu Georgianadimitriu Bună ziua, Cum pot sa obțin legitimația de la un club sportiv fără sa plătesc taxa de 400 lei pentru fiecare an competițional având în vedere ca ... (vezi toată discuția)
Solicitare bani pentru concurs club sportiv scolar insomniak74 insomniak74 buna ziua.am copilul inscris la clubul sportiv scolar,la orizont ivindu-se un concurs intr-o alta localitate.mi-a fost solicitata o suma de bani pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)