avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Bună ziua. Expiră contractul de comodat pt sediul ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Bună ziua. Expiră contractul de comodat pt sediul unui ONG. ...

Bună ziua. Expiră contractul de comodat pt sediul unui ONG. Pentru încheierea de act adițional e nevoie de aprobare AGA. Actual adițional trebuie depus la judecătorie? Care este procedura? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 01:12, 19 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, trebuie încheiat un act adițional de către reprezentanții Asociației, iar acest act trebuie înregistrat la judecătorie.
Mulțumesc!

Adrian ALBU a scris:

Da, trebuie încheiat un act adițional de către reprezentanții Asociației, iar acest act trebuie înregistrat la judecătorie.

dar de ce sa fie nevoie de aprobare AGA pt un contract de comodat in care ONG-ul este beneficiar? Ca asa ceva nu e act de dispozitie, ci de administrare... il p0ate in opinia mea aproba si COnsiliul Director,., cel mult daca nu e prevazut asa ceva in Statut, dar nu ar avea logica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu ong ,prelungire mandat consiliu director MariOancea MariOancea Buna ziua, Daca puteti sa ma ajutati :) 1.) Luna aceasta expira contractul de comodat (1 an de zile ) in cazul unei asociatii.Se face prelungirea cu act ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului unui ong dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet. mariatnk mariatnk Ce formalitati trebuie facute pentru schimbarea sediului unui ONG dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet? Multumesc! (vezi toată discuția)
Despre inregistrarea mentiunilor- ong camiha camiha Buna dimineata, Imi poate spune cineva care este procedura de inregistrare a mentiunilor in cazul unui ONG? Trebuie sa prelungesc contractul de comodat ... (vezi toată discuția)