avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La o hotarare definitiva de tagada a paternitatii in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La o hotarare definitiva de tagada a paternitatii in favoarea ...

La o hotarare definitiva de tagada a paternitatii in favoarea copilului in care tatal tagaduit nu este de fapt tatal biologic.
se mai poate face ceva?
o actiune in contestare filiatie?
Tatalui ia venit somatie pt plata pensiei de intretinere.
El sustine ca nu este adevaratul tata, ce poate face pt a nu plati pensia de intretinere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:07, 9 Iulie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
doamna, a exista un proces de tagada de paternitate pe rol ? ce s-a hotarat in el ?
deocamdata sa faca contestatie la executare.
dar cautati pe portalk sa vedeti ce oboect a avut procesul si cum s-a terminat, asta daca nu aveti hotararea acasa.
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate someone someone Buna! Am si eu o problema. Un prieten are un copil cu o tanara, ce nu era inca divortata in momentul conceptiei. Copilul s-a nascut pe parcursul procesului de ... (vezi toată discuția)
Prezentare la divort g_abryela g_abryela Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Cererea de divort s-a depus de comun acord, avem termenul pe 19 ianuarie si tocmai m-a anuntat ca atunci nu se afla in ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii (multumim anticipat) tavipanciu tavipanciu buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru ... (vezi toată discuția)