avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care este procedura prin care se trec datele personale ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care este procedura prin care se trec datele personale ale proprietarului ...

Care este procedura prin care se trec datele personale ale proprietarului pecartea de identitate a vehicolului pentru un autoturism nou din productia romaneasca ?
La livrarea autoturismului s-a eliberat CIV cu tate datele tehnice dar la Proprietar nu este completat nimic.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:59, 8 Iulie 2021
Masina noua trebuie dusa la RAR pentru inspectie. Acolo se completeaza datele proprietarului pe CIV. Trebuie sa prezentati documentele de cumparare si pe cele ale masinii primite o data cu masina noua, cumparata (cartea tehnica a masinii, certificatele de calitate, declaratia de conformitate, etc.).
Inscrierea datelor noului proprietar se face în Registrul național de evidență a permiselor de conducere și a vehiculelor înmatriculate constituit de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, în același timp menționându-se încetarea calității de titular al înmatriculării a fostului proprietar.
www.avocatnet.ro/articol_501...
Oameni buni, cititi cu atentie, este vorba de o masina noua. Acum poate si dealerul sa faca inmatricularea masinii, daca doreste clientul.
Daca nu, iti trebuie o programare la DRPCIV si actele de aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Am vandut un autoturism iar cumparatorul nu a inmatriculat-o pe numele sau. Acum am o hotarare judecatoreasca in care cumparatorul este obligat sa isi ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Probleme acte auto!!1 GabrielStefan GabrielStefan Salut am si eu o problema foarte mare:am cumparat o masina din targ si am aflat dupa vro 2 zile ca masina nu este inmatriculata pt ca s-a anulat ... (vezi toată discuția)