avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Ce ar trebui sa fac daca executorul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Ce ar trebui sa fac daca executorul judecatoresc a ...

Buna ziua! Ce ar trebui sa fac daca executorul judecatoresc a trimis actele unei popriri infiintate pe numele meu, la o alta adresa care nu are nicio legatura cu mine ? Tind sa cred ca e un tertip si a facut-o intentionat ca sa nu pot sa depun contestatie, eu m-am trezit apoi direct cu un sms de la banca cum ca am salariul poprit. In acele documente executorul ma invita la biroul dansului pentru ''detalii in legatura cu somatia''. In termen de 5 zile, se arata in acele documente ar fi trebuit sa fac contestatie, eu stiam ca sunt 15 zile conform art 715, al 1. In afara de faptul ca pot sa il reclam la UNEJ, ce alte consecinte au aceste fapte ale dansului?
Buna ziua,

Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la momentul la care ati luat la cunostinta de poprire.

Cu stima.
Asta e tot ?! Gasiti ca e normal sa trimita documentele respective la o alta adresa decat a mea ( unde din cate stiu, ar fi trebuit o confirmare de primire) ori ca m-a mintit ca aveam la dispozitie 5 zile pana la contestatie in loc de 15?
Nu e normal, dar aceasta normalitate/anormalitate se decide de instanta de judecata în cadrul unei contestații la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri venituri provenite de la persoane fizice incautareadreptatii incautareadreptatii 1) Veniturile ocazionale, provenite de la persoanele fizice, intră și ele sub incidența art. 729 alin (1) lit. b) din Codul de procedură silită? Poate fi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi. cum contest dacă nu știu datele dosarului? F.coc F.coc in data de 15 respectiv 18.01.2018 fratele meu a primt sms-uri de la bancile Unicredit si Teansilvania ca are conturile poprite pentru suma de ... (vezi toată discuția)