avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, notificarea si somatia in vederea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, notificarea si somatia in vederea executarii silite,a ...

Buna ziua, notificarea si somatia in vederea executarii silite,a fost trimisa la adresa gresita,fara nicio legatura cu domiciliul meu,neschimbat vreodata,din acest motiv spuneam ca nu am primit nimic,iar banii mi-au fost retinuti deja din sal. Dupa ce am sunat EJ si i-am cerut lamuriri,mi a trimis actele pe mail si asa am descoperit greseala.Va rog sa ma indrumati,ce pot face,ptr. a corecta aceasta greseala.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:20, 14 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca doar doriti, sa se mentioneze adresa corecta, faceti cerere catre executorul judecatoresc. Daca aveti motive de contestatie, puteti face contestatie la executare in 15 zile, pentru a invoca prescriptia sau altele asemenea.
Actele,trebuiesc refacute,cu noua adresa,pe cheltuiala cui,avand in vedere ca m-a atentionat,ca a platit o suta si ceva lei,doar ptr. a notifica adresa gresita. Pe principiul cine a gresit plateste,sau cum prevede un articol de lege?Multumesc!
Daca executorul avea datele dvs. corecte si a transmis gresit, este culpa lui intr-adevar. Daca dvs. v-ati schimbat adresa intre timp, e culpa dvs. Termenul de contestatie de 15 zile curge de la data la care ati luat la cunostita de executare sau de la data la care v-au fost comunicate actele.
Multumesc ptr. raspuns,nu mi-am schimbat domiciliul,altfel,puteam deduce ca este culpa mea.Eu intrebam,cine plateste al doilea rand de acte,intocmite corect.Primele,desi gresite,eu le platesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu le platiti separat. Toate aceste documente si proceduri intra in onorariul executorului. Daca doriti, puteti sa ii solicitati executorului sa reduca contravaloarea facturii de onorariu cu suma perceputa pentru intocmirea si comunicarea actelor. Daca refuza, puteti depune contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita amenda rovineta Brokeru22 Brokeru22 Am primit la fostul domiciliu ( unde locuieste mama) o executare silita(somatie) pentru o amenda la rovineta din anul 2012. Amenda a fost aplicata in data de ... (vezi toată discuția)
Somatia de executare la adresa gresita Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Am aflat din incheierea de sedinta la care s-a admis executarea ca domiciliul la care urmeaza sa primesc somatia este gresit, este cel din ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa in 2015, am aflat de ea in 2019 odata cu poprirea, ce pot face? negue_c negue_c Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, zilele trecute am aflat ca la un executor judecatoresc exista dosar de executare pe numele meu, deschis in 2015, pentru ... (vezi toată discuția)