avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

Speta: a fost modificata functia din fisa postului de la o functie de executie la o functie de conducer. Schimbarea a fost facuta printr-o decizie interna, fara a fi modificata functia din Revisal. In cazul unei demisii care este durata preavizului? Poate fi obligat salariatul la un preaviz de 45 de zile?( nu a fost semnat nici un act aditional)
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2021
roxana69, utilizator
Cel mai recent răspuns: roxana69 , utilizator 16:34, 9 Iulie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul unei demisii , preavizul este cel mentionat in c.i.m. .
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz in cazul demisiei oanamitica oanamitica Buna ziua , ma confrunt cu o problema si am decis sa apelez la dumneavoastra.Sotul meu lucreaza la o societate ca economist (conform contract de munca si ... (vezi toată discuția)
Preaviz chimist rmc dodofire dodofire Buna seara! Sunt angajata la un laborator de analize medicale pe post de chimist(in contract preavizul este de 15 zile lucratoare). Ulterior am fost numita ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz functie conducere in cazul demiterii/restructurarii pe motive economice tipar tipar Buna ziua , Sunt director transporturi ( incadrarea in cartea de munca ) la o societate comerciala srl.Urmeaza sa fiu demis pe motive de situatie economica ... (vezi toată discuția)