avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pt o casa nou construita am un proces verbal de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pt o casa nou construita am un proces verbal de receptie partiala ...

Pt o casa nou construita am un proces verbal de receptie partiala (exteriorul este terminat) obtinut in termenul de valabilitate al autorizatiei de construire, s-a declarat la autoritatea fiscala locala si s-a intabulat. Pana la expirarea autorizatiei am reusit sa realizez si instalatiile (electrica, sanitara, termica) doar la parter, nu si la etaj. As vrea sa stiu, daca in aceasta situatie, pt a realiza finisajele interioare (tencuieli, zugraveli, pardoseli, placari cu gresie si faianta, montaj chiuvete, wc, cada, calorifere) la parter si montaj centrala termica este necesara o noua autorizatie de construire?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2021
I_O_VDM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:51, 11 Iulie 2021
Cred că ar trebui extinsă perioada de valabilitate a autorizației obținute pentru acele lucrări. Mergeți la autoritatea emitentă a autorizației și cereți prelungirea autorizației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie giagi giagi Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti ce anume trebuie sa fac. In septembrie expira autorizatia de constructie(a mai fost prelungita o data). Tin sa mentionez : ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre c-tie semifinisate ili47 ili47 Care este diferenta intre case semifinisate si cu predare la cheie ? asi dori care lege sau ordin reglementeaza ?sau unde sa caut despre C-tii ? multumesc (vezi toată discuția)
Expertize - gradul de finisare inferior si gradul de finisare superior clyde2010 clyde2010 Dupa cum se stie, din Decretul-lege 256/84 pentru evaluari judiciare,Anexa 4,Tab.1,2,7 si decretul 93/77,Tab 3,5,6 si 8 au ramas valabile. In Anexa 4,tab.1,ce ... (vezi toată discuția)