avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul unei motivarii judecatoresti de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul unei motivarii judecatoresti de la CA

Care este termenul unei motivarii judecatoresti de la CA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 11 Iulie 2021
Art.426 C.proc.civ
...
(5) Hotărârea se redactează și semnează în termen de cel mult 30 de zile de la data pronunțării, urmând ca, în cazuri temeinic motivate, acest termen să fie prelungit cu câte 30 de zile, de cel mult două ori. Opinia separată a judecătorului rămas în minoritate, precum și, când este cazul, opinia concurentă se redactează și se semnează în același termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgentare divort laura38038 laura38038 Buna ziua, In 23.02.2015 am introdus o cerere de divort exclusiv din vina paratului (adica sotul), custodie exclusiva la mine, si plata pensiei alimentare. In ... (vezi toată discuția)
Termen hotarare judecatoreasca dupa noul cod civil 2014? DanMitroi DanMitroi Buna ziua, M-ar interesa care este termenul maxim pentru redactarea unei hotarari judecatoresti dupa noul cod civil? Hotararea s-a pronuntat, am facut si o ... (vezi toată discuția)
Termen motivare hotărâre judecătorească care este termenul ... maiincolo maiincolo Termen motivare hotărâre judecătorească Care este termenul legal pentru motivarea hotărârii judecătorești? Unde pot reclama întârzierea? (vezi toată discuția)