avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna!Peste cat timp de la infiintare poate intra o ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna!Peste cat timp de la infiintare poate intra o firma in insolventa ...

Buna!Peste cat timp de la infiintare poate intra o firma in insolventa la cererea sa?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 08:08, 14 Iulie 2021
In ce lege, articol, pot gasi acest lucru?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu prevede un termen in functie de data constituirii, ci doar in functie de aparitia starii de insolventa.

Totusi, o perioada foarte scurta de timp de la constituire la insolventa poate insemna un circuit infractional.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt riscurile insolventei? cum pot iesi ok din acest proces? Gaita Cristina Gaita Cristina Buna seara, detin o firma mica cu vechime de 1 an si 8 luni. Am datorii de peste 25.000 lei la un furnizor, esalonare la anaf pentru suma de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu 4 asociati killque killque Buna ziua, Suntem 4 persoane (2 perechi) interesate sa infiintam o firma in care fiecare sa aiba 25%. Eu si sotia mea detinem un apartament , ceilalti 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. firma mea are datorii la furnizorii cu care a lucrat, ... Cristina 180596 Cristina 180596 Buna ziua. Firma mea are datorii la furnizorii cu care a lucrat, iar datoriile nu pot fi plătite datorită problemelor financiare. Pot bagă firma in ... (vezi toată discuția)