avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am nevoie,pentru a mi completa dosarul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am nevoie,pentru a mi completa dosarul de pensie ,de ...

Buna ziua.
Am nevoie,pentru a mi completa dosarul de pensie ,de o completare(o adeverinta ,ceva..nu stiu ce se da).
Arhiva I.P.I.Valceana(Fabrica de Piele si Incaltaminte) care s ar afla la Braila.
Cu consideratie ,va rog ,indrumati-mi pasii sa fac demersul necesar.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Victoria Ciuculan , utilizator 07:05, 22 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati firmei detinatoare de arhiva, in scris, prin posta, cu confirmare de primire sa va emita o adeverinta intocmita conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare pentru perioada ....., cand ati fost salariata firmei IPI Valceana din localitatea ....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa luati legatura cu S.C.Evilex IPURL – lichidator judiciar al societatii Valceana SA ...acesta va poate spune exact unde se afla arhiva.
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dl Cornel Vasile.va multumesc mult pt raspunsul prompt si avizat.
Asa voi face.
Va multumesc

POPA GHEORGHE a scris:

Solicitati firmei detinatoare de arhiva, in scris, prin posta, cu confirmare de primire sa va emita o adeverinta intocmita conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare pentru perioada ....., cand ati fost salariata firmei IPI Valceana din localitatea ....

Reverență, dle..

Cornel Vasile a scris:

Incercati sa luati legatura cu S.C.Evilex IPURL – lichidator judiciar al societatii Valceana SA ...acesta va poate spune exact unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in recunosterea grupei a ii a de munca pentru pensie anticipalta gradinaru claudia gradinaru claudia Buna ziua, Mama mea, cu data nasterii 23.09.1958, a depus cerere pentru pensionare anticipata partiala si avand o vechime in munca de 29 ani si 6 luni din ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Cristina Craciunescu Cristina Craciunescu Buna ziua! Ma numesc Cristina Craciunescu si as vrea sa stiu cum sa calculez oportunitatea iesirii la pensie. Mentionez ca am la ora actuala 35 de ani vechime ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 MKElza MKElza Bună ziua, de unde pot afla dacă firma noastră a fost catalogata ca grupa de lucru 1?,fiin vorba de o fabrica de mărite, aparținând ministerului de ... (vezi toată discuția)