avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cunstructii teren extravilan- faneata Conform art. II. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cunstructii teren extravilan- faneata Conform art. II. alin. ...

Cunstructii teren extravilan- faneata
Conform art. II. alin. (1) din Legea nr. 86/2014,
As vrea sa construiesc bungalow uri pe un teren din categorie "extravilan faneata". Comform legii prezentate mai sus, investitiile/constructiile provenite din fondurile europene sunt eligibile pe extravilan faneata. S a mai confruntat cineva pana acum cu aceasta speta?

Alte discuții în legătură

Teren/imobil aflat sub incidenta art.3 din legea 17/2014 Tello Tello Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie: detin un teren dobandit prin iesirea din indiviziune si as vrea sa stiu daca il pot vinde sau daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cu ceva timp în urma am cumparat un teren, pentru ... Alexandru.Axl Alexandru.Axl Buna ziua! Cu ceva timp în urma am cumparat un teren, pentru a putea construi o cabana.... înainte sa cumpăr terenul am verificat dacă terenul este ... (vezi toată discuția)
Doresc să construiesc un grajd de 100 mp in extravilan. nicoanca nicoanca Comform oug 34/2013 trebuie scoatere di circuitul agricol. Legea 86/ 2014 la art II spune ca ordonanta 34 nu se aplica pentru anexe gospodaresti si pentru ... (vezi toată discuția)