avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren care in acte are 250mp. Masuratorile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren care in acte are 250mp. Masuratorile cadastrale arata ...

Am un teren care in acte are 250mp. Masuratorile cadastrale arata 210mp. Pe extrasul de plan cadastral de la ANCPI scrie clar ca terenul are 210mp. Notariatul doreste sa calculeze taxele, si valoarea terenului, la suprafata inexistenta. Cum se poate rezolva acesta situatie? Zona in care se afla terenul a fost demolata in 1989 iar dupa Revolutie, proprietarii si-au luat terenul inapoi, cu diverse abateri de asezare. Inca din contractul de cumparare este trecuta acesta anomalie. Va multumesc pentru un raspuns.

Alte discuții în legătură

Inselaciune cumparare casa` andreifor andreifor Buna seara, acum 2 zile parintii mei au cumparat o casa cu un teren de 850 de metri patrati fara sa stie ca in n acte suprafata este de 250 de metri diferenta ... (vezi toată discuția)
Rectificare act de mostenitor gabitza1007 gabitza1007 buna ziua. am si eu o mare problema. in anul 1972 bunicul meu impreuna cu bunica au cumparat un teren in suprafata totala de 299 mp. in anul 1987 bunica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)