avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Administratorul vrea sa isi faca asigurare de sanatate ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Administratorul vrea sa isi faca asigurare de sanatate privata.

Buna,
In cazul unui SRL, platitor de impozit micro, administratorul vrea sa isi faca asigurare de sanatate privata, Poate sa faca aceasta asigurare? Mentionez ca administratorul este asociat unic in societate , nu este salariat si este rezident in Romania. Poate sa incheie aceasta asigurare ?
Ce implicatii decurg in aceasta sitautie.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de administrator pentru asociat szleventee szleventee Cineva mi-a spus ca incapand cu 2008 nu se mai poate face contract de administrator pentru asociatul (sau asociatul unic). In alta parte am citit ca se ... (vezi toată discuția)
Remunerare asociat unic - administrator toto75 toto75 Buna ziua. Asociatul unic care este si administratorul societatii nu vrea sa fie angajat al acesteia, deci sa beneficieze de salariu . Pana acum el a ... (vezi toată discuția)
Srl, asociat unic = admministrator, angajat al srl? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, In cazul unui SRL in care asociatul unic este si administrator, acesta trebuie sa fie angajat al SRL? Care este forma de angajare? Daca nu e ... (vezi toată discuția)