avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am primit o proprire pe venituri in valoare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am primit o proprire pe venituri in valoare de 49.000 ...

Buna ziua,
Am primit o proprire pe venituri in valoare de 49.000 lei pentru un contract de credit incheiat cu credius ifn in 2019 cu o rata de 900lei/luna suma propririi fiind valoarea totala a contractului. Am incetat sa platesc la scurt timp dupa contractarea crediului datorita incheierii contractului de munca. nu inregistrez venituri. Se poate face ceva ?

Va multumesc!
Mergeți la un av cu actele pt a vedea care este situația.Ca nu aveti venituri nu prea conteaza pt creditori,,conteaza daca aveti bunuri care să fie executate silit,acestea pericolul pt dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, de curand am aflat ca tatal meu a obtinut in ... corina bancu corina bancu Buna dimineata, De curand am aflat ca tatal meu a obtinut in anul 2015 un credit de la Credius Ifn, credit pe care nu l-a achitat . Totodata am aflat ca in ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva!? ma puteți ajuta cu un răspuns va ... Gabriela mka Gabriela mka Executare silita abuziva. Ma puteți ajuta cu un răspuns va rog? Problema este următoarea în decursul zile de azi prietenul meu a primit poprire pe cardul ... (vezi toată discuția)