avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raspuns de la parchet pierdut. Cum pot sa il primesc ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raspuns de la parchet pierdut. Cum pot sa il primesc iar? Am ...

raspuns de la parchet pierdut. Cum pot sa il primesc iar?

Am pierdut un email primit ca raspuns la o cerere adresata Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara. Se mai poate trimite acel raspuns de la parchet la cerere? Mai exista in baza lor de date? Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: garetbora , utilizator 10:28, 16 Iulie 2021
Sunati la Parchet sau trimiteti o cerere prin care sa solicitati sa va trimita raspunsul.
Am sunat , nu mă bagă nimeni în seamă, cică nu au voie, am mers 4 zile la rand. Am făcut cerere pe mail, nu mă bagă nimeni în seama....

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Sunati la Parchet sau trimiteti o cerere prin care sa solicitati sa va trimita raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re: dosar penal pt circulatie cu dovada prelungita automat conform ... garetbora garetbora RE: Dosar penal pt circulatie cu dovada prelungita automat conform legii 55/2020. Buna ziua, continui cu problema pe care o intampin. Mai pe scurt: - in urma ... (vezi toată discuția)
Detalii dosar MaDaAlina MaDaAlina Buna ziua Am facut o plângere penală, iar acum dosarul a ajuns la parchetul Cornetu. Pentru a afla detalii despre stadiul dosarului am făcut o solicitare ... (vezi toată discuția)
Demisie în perioada de probă mariape mariape Buna ziua, sunt angajată de două săptămâni, in cim scrie perioada de probă 15 zile, pentru ca lucrez la 5 ore, vreau sa imi dau demisia dar ... (vezi toată discuția)