avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept mostenire? In anul 2013 am divortat. In timpul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept mostenire? In anul 2013 am divortat. In timpul casatoriei ...

Drept mostenire?
In anul 2013 am divortat. In timpul casatoriei noastre, sotul a mostenit cota parte din 2 apartamente. Nu am facut partaj dupa divort. Am vreun drept sau vreo obligatie cu privire la mostenirile fostului sot?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:46, 16 Iulie 2021
In cazul in care v-ar lasa prin testament :))

Alexutu123 a scris:

Se poate mosteni fostul sot? in ce cazuri?

Sau daca v-ati recasatori :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa parintilor Ghinda02 Ghinda02 Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)
Testament nutelanebunatica nutelanebunatica pot sa las prin testament jumatate din apartamentul in care locuiesc acum cu sotul meu copilului care are 15 ani si sa nu fie atacat de nimeni dupa decesul meu (vezi toată discuția)
Drepturile sotilor separati in fapt la bunurile proprii ale unuia dintre ei Marutu123 Marutu123 Buna ziua. Am 20 de ani. Parintii mei sunt despartiti de cand aveam maxim 2 ani, iar eu traiesc cu mama mea. Tin sa subliniez ca sunt despartiti nu ... (vezi toată discuția)