avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Noua lege 118/iunie 2019 prevede ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Noua lege 118/iunie 2019 prevede întocmirea unui ...

Bună ziua!
Noua lege 118/iunie 2019 prevede întocmirea unui Registru național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale. La articolul 10 litera c) se menționează că persoanele trecute în Registru se scot din evidență dacă:
c) au trecut 10 ani de la data când s-a pronunțat o hotărâre definitivă de renunțare la aplicarea pedepsei sau de amânare a aplicării pedepsei și nu s-a dispus amânarea sau revocarea acesteia;
Este valabil și pentru pedepsele cu suspendare?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Noua lege 118/iunie 2019 prevede întocmirea unui ... alin u alin u Bună ziua! Noua lege 118/iunie 2019 prevede întocmirea unui Registru național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale. La ... (vezi toată discuția)
Renuntare la urmarirea penala popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, In cazul in care procurorul dispune renuntarea la urmarirea penala, ramane undeva consemnat ca antecedent pt inculpat (ex. in cazierul ... (vezi toată discuția)
Cazier neamtumircea12 neamtumircea12 In situatia in care s-a dispus amanarea executarii pedepsei si in termenul de incercare nu a msi fost sav.o alta infractiune, in cazier se va mentiona despre ... (vezi toată discuția)