Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Alin49 
	    	Utilizator

Alin49 
	    	Utilizator	    

În Registru se ține evidența:
a) persoanelor fizice condamnate ori împotriva cărora s-au dispus renunțarea la aplicarea pedepsei, amânarea aplicării pedepsei și suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, precum și a celor față de care au fost dispuse măsuri de siguranță în legătură cu infracțiunile prevăzute de lege de către organele române competente;
b) persoanelor de cetățenie română despre care s-au primit comunicări de luare în evidență din partea autorităților centrale din celelalte state membre și a autorităților competente din statele terțe cu privire la săvârșirea unei infracțiuni dintre cele prevăzute de lege.
Nu se înscriu în Registru persoanele fizice care la data comiterii faptelor erau minore, cu excepția cazurilor în care instanța de judecată a dispus aceasta în mod expres în cadrul unui proces penal.
 trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Marian1994!	                   

Afectat de legea 61/2024
Salutare , in 2020 am fost acuzat in Anglia pentru trafic de droguri unde am și executat 1 an și jumătate .
Acum câteva zile au ... (vezi toată discuția)
	                    Marian1994!	                   

Afectat de legea 61/2024
Salutare , in 2020 am fost acuzat in Anglia pentru trafic de droguri unde am și executat 1 an și jumătate .
Acum câteva zile au ... (vezi toată discuția)

boby_yoghi	                   

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)
	                    boby_yoghi	                   

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)

RazvanSorin91	                   

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)
	                    RazvanSorin91	                   

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)