avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua in data de 17.07 la ora 21,00 am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua in data de 17.07 la ora 21,00 am fost agresata fizic, ...

Buna ziua in data de 17.07 la ora 21,00 am fost agresata fizic, palmi si pymni in cap scuipata in față, de o doamna la marginea satului, si de sotul dânsei, totul a pornir de la faptul ca cele 4 bivolite alw noastre se aflau pe drum dansa aflanduse in autoturism yl sau a inceput sa claxoneze animalele acestea speriindu-se luând-o la fugă.. In urma acestei agrediuni din parrea celorv2 am certificat medico legal pe 10 zile
formulati plangere penala impotriva acelor persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune a unui politist asupra unui civil simion_adrian simion_adrian Am fost agresat in ziua de 3.04.2011 de seful Politiei din comuna Muntezi Buzau, Judetul Ialomita. Am fost urmarit pana am iesit din discoteca si la ... (vezi toată discuția)
Santaj dupa acident- vertrebra t12 fracturata marian radu marian radu Salut, Ma poate ajuta cineva cu un raspuns, va rog mult. Am primit un sms de la victima sa zicem ca are Fractura inca 14 zile si vertrebra T12 ... (vezi toată discuția)
Am calcat un caine cu masina th3dj th3dj Intr-o seara am trecut printr-un sat si din pacate am calcat un caine care a sarit in fata masinii grabindu-se sa ajunga acasa. Cainele s-a ridicat si ... (vezi toată discuția)