avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara. Am si eu o intrebare. Soacra mea adezbatut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara. Am si eu o intrebare. Soacra mea adezbatut de curand ...

Buna seara. Am si eu o intrebare. Soacra mea adezbatut de curand succesiunea si s-a dat deja solutie, care poate fi atacata la Curtea de Apel. Problema e ca ea nu a platit nicio taxa de timbru, desi ea este cea care a deschis actiunea si bunurile au fost evaluate la in jur de 90000 RON. Este in regula?
Cel mai recent răspuns: ramona2018 , utilizator 20:44, 21 Iulie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde putem sa ghicim.care este situatia in dosarul soacrei dvs ?Poate a beneficiat de ajutor public judiciar,scutire,reducere,esalonare taxei de timbru etc.Partea adversă să meargă cu actele la un av pt a primiri raspunsuri pertinente.
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am vorbit astazi cu ea si aveti dreptate. Taxa de timbru a fost platita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

va rog urgent un raspuns taxa timbru judiciar CTL CTL Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie, am deschis un proces pentru succesiune ,la deschiderea procesului am trecut ca valoare a imobilului de 20.000 ... (vezi toată discuția)
Solutionarea unei successiuni in instanta - taxa foarte mare sitea_err sitea_err Ce solutii exista pentru rezolvarea unei successiuni in instanta intrucat una dintre parti nu doreste, sub nicio forma, rezolvarea la notar, (disputa fiind un ... (vezi toată discuția)
Cale de atac a sentintei de admitere a scutirii taxei judiciare Mihailescu Consulting Mihailescu Consulting In cazul in care partea adversa formuleaza actiune in rezolutiune a unui contract de vinzare cumparare cu clauza de intretinere si inmormintare la nevoie,si ... (vezi toată discuția)